10.05.2010 08:31

52.Stezka (Krušnohorská)

je již za námi. Úvodní deštivé počasí ve čtvrtek 6.5.2010 bylo vystřídáno hezkými dny a tak dobře připravená Stezka Pavlem Hrabalem a jeho organizačním týmem (Jitka Šafaříková, Simona Gábrišová, Jirka Ekart), tak jako i dalšími (Jirka Čada s Pavlou Voborníkovou pomohli se zajištěním noclehu) se povedla. Májoví oslavenci a další připojení připravili občerstvení, které pomohlo oživit poslední večer až tak, jak jsem jej dlouho neznal. Pro náhled atmosféry budou jistě doplněny fotodokumenty, já své namontoval do Picasa. Ještě připravuji nějaká videa, ale nejde to tak rychle. Budu to doplňovat. Pokud budete mít své fotky, případně i postřehy ze Stezky, které chcete zveřejnit, tak se nebojte mi je poslat.

Moke video z úvodních Žížaliček na zakončení najdete na https://www.youtube.com/watch?v=jsgaIrOKLYY a další video ze závěru zakončení najdete dole pod textem. Ze soutěže o Rytíře (Krále) a Myš jsem natočil 2 videa, první je : https://www.youtube.com/watch?v=hmUpL3PKLTI a druhé

Fotografie To Pe jsou zde, Džussyho tady, navíc Džusy zpracoval spec.webstránku nejen s fotografiemi, ale i s mapičkami a panoramatickým obrázkem.
Jitka Šafaříková má zase fotky na Rajčeti, tak jako Pepino https://vladasveda.rajce.net/52.stezka . Na Picasu najdete i fotky a video od Lubora Šmída: https://picasaweb.google.cz/lubor.smid/NaStezce?feat=email#, video na https://www.youtube.com/watch?v=8ZlQP5yuxr0 .

 .

Zdravím PaS

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno