08.05.2016 22:46

58.Stezka-Broumovskem

Hodnocení poslední Stezky organizátory  Jimmym Jirsou :

Milí Stezkaři,

                  58. Stezka je za námi, snad se většině účastníků líbila. Přispělo k tomu i vynikající počasí v krásném kraji a i to, že jsme měli štěstí potkat mnoho vlídných a vstřícných lidí.  Chtěl bych poděkovat mým kolegyňkám, především Heleně M a Olině V, ale i dalším učitelkám, které se angažovaly hlavně při přípravě soutěžících pro zakončení Stezky. Moc nám pomohla i Jana K, náš nový a snad i  budoucí účastník našich některých akcí. Je také jejich zásluhou, že naše trasa a jmenovitě Jirka Čada po dlouhé době získala prvé místo v soutěži o Krále Stezky  Dík ale patří všem, kteří jen nekritizovali, ale sami přiložili ruku třeba i k malému dílu a nelze je zde pro jejich velký počet vyjmenovat. Takže všem jedno velké poděkování, a těšme se na 59. Stezku, kterou by chtěla na podzim příštího roku pořádat trasa č. 17.     

Jimmy   

vítěz Král Stezky Jiří Čada - 1. trasa (foto ToPe)

Další organizátorka Helena Mrzenová hodnotila takto:

Ahoj ,

samozřejmě mě těší milé hodnocení naší skupinky organizátorů.  Ale bez zázemí a podpory  ostatních by jakékoliv snažení nevyšlo. Takže  naopak já chci PODĚKOVAT VÁM. Za toleranci, vstřícnost i konkrétní pomoc.

K dobrému pocitu jistě přispělo i počasí, krásná krajina, milý personál , třeba i párky ke snídani.

K zakončení: moc děkuji - myslím, že Věře Svobodové, že překopala navrhované obsazení, neb bylo dokonalé. Ivin úžasný herecký výstup, který se pak bohužel na velkém podiu nemohl tolik uplatnit, krásná milá a hodná babička i trio našich milých zvířátek. Tam je mi líto, že ve snaze vyhovět zadání časového limitu nemohli plně rozvinout své komické vlohy. Ale sebekriticky musím uznat, že i kdyby hráli jak na Národním, na bednu by to nestačilo. Byly tam podle mého názoru scénky vtipnější a bez nároků na výbavu - Krakatit, Proti všem , Sultán a Tyrl, možná i něco dalšího, ale paměť je už chabá.

Jsem ráda, že s Vámi mohu být. Helena


Rád doplňuji fotodokumentaci od Lubora Šmída, Tonda Peterka , Tomáš Svoboda , Iva Kamarádová , Michal Kamarád a čekáme ještě další!



—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno