09.03.2020 19:21

Březnová slezina v Korunní Pizerii

Poprvé jsme se sešli v této Pizerii díky Simče Gábrišové, která to domluvila. Kapela trochu redukovaná, hráli jen Dolejš, Káně a Ji Valeček. Šum ostatních se dal dost těžko přehlušit a i k tancování bylo méně místa. Oslavenci z února a března chtěli objednat rundu z fernetů a becherů, ale pro nepřítomnost fernetů byly jen becherové... Z hlásání:

Co bylo: Expedice Nový Zéland pod vedením Martina Němce se vrátila vpořádku domů po víc jak měsíci. Předpokládají udělat některé pondělí v restauraci Na hrádku prezentaci.

Šibřinky v Sokole Pražském se zúčastnila parta Jogínů a ve Vinohradském Sokole (současný termín) další naši členové. Na Vinohradech bylo hodně volného místa a dobře se tančilo. Obou Šibřinek se zúčastnila Jitka Komoňová.

Co bude :  Stepařský bál 4.4. v Domovině je ohrožena rozhodnutím vlády (limit 100 lidí). Pokud nebude, pak se vrátí finance.

Dubnová slezina (20.4..) je zamluvena v restauraci Time out klub Na Kavčích horách. Tomáš Svoboda poslal mailem 3 varianty jak se tam dostat.

62. Stezka - končí normální přihlašování, odhlašování. Nově přihlášení, resp. odhlášení budou zatíženi poplatkem 70 Kč. Ubytování prvé dva dny jsou ve Věšíně, který byť vyhořel, tak bude normálně fungovat. My spíme v chatičkách po dvou (palandy nebudou využívané) a proto si připravte na příští slezinu dvojice, které nahlašte jednomu z organizátorů (očekávám, že se ozvou). Poslední nocleh ve Strašicích má společnou večeři s posezením ve velkém sálu Na poště (větší taneční parket). Další detaily nám z TAKu budou sděleny na Velké radě 20.4.

Květnová slezina bude 18.5. v restauraci Na křižovatce (Uterus)

Červnovou slezinu plánujeme na 8.6. Na Hrádku. Následně by se mělo hlasovat o místech podzimních slezin (Rada připraví návrh pro Naďu Soukupovou)

Vítání léta se předpokládá 16.6. Čeká se na schválení magistrátu

Druhý dech v Itálii u Cortiny je závislý na situaci s Covid-19

Letní sleziny plánujeme jako loni v Klánovicích a Střešovicích. Více později

Kulatiny v Dobřichovicích (5x70 a 2x80) 18.-20.9. ve stylu Orientu stejné ubytovací podmínky jako loni. Finance o trochu větší

Pidistezku 1.-4.10. zajištěno ubytování Tomášem Svobodou v Českém ráji (https://www.campsedmihorky.cz/ubytovani/ubytovani-na-podhaji/). Další organizaci hodlá dělat Jitka Hrubešová s Helenou Holcovou a informace bude později.

 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno