20.05.2017 23:31

Květnová slezina

Byla v restauraci u Kozla (blízko Nákladového nádraží). Sešlo se nás celkem 50 a sál byl úplně zaplněn. Přesto se dalo ještě tancovat, byť koberec nebyl nejlepším povrchem. Také vadilo silné kouření ve vedlejším sále. Jinak se zdá, že akustika byla dobrá a muzikanti hráli a zpívali o sto šest (kytary-Dolejš, Káně, Lioška, Valeček, housle- Švestka, Hejda). Zbytek májových oslavenců (Vašík Holík a Standa Hejda), co neslavil na Pidi, dohodl štamprdlata Becherovky a následoval tradiční rituál. Z "Hlásání"

- Pidistezka ve Sloupu v Čechách (penzion Permon) měla štěstí na počasí, našlo se několik pěkných tras a tak fotografové řádili a dodali pěkné fotografie (PaSt , Jimmy , Kamarádovi , Jitka Komoňová) a menší video PaSt . Organizátoři Jimmy a Alenka Krejčí zajistili kvalitní možnost pro večerní posezení (s vlastním pitím, zpěvem a tancem prakticky neomezovaném).

- červnová slezina bude 12.6.2017 opět v restauraci Na Hrádku, Šlikova 15, Praha Břevnov

- Pantakovky budou opět v Soběslavi 16.-18.6.2017. Možnost veselého sportování a večerní zábavy s lidmi celého TAKu. Naše trasa organizuje tradičně kuželkářské soutěže. Akce je vhodná i pro vnoučata...

- Vítání léta se předpokládá 20.6., ale ještě není potvrzeno

- Kulatiny - vybírá se záloha 300 Kč a motto bude spojené s vodou.  Detaily upřesní organizátoři včas

- 59. Velká podzimní Stezka (28. 9. - 1. 10. 2017) je prakticky zajištěna, jen Dana Vaculíková prosí účastníky bydlící v chatičkách, aby upřesnili s kým tam chtějí bydlet

- 60.Velká jarní Stezka 4.-8.5. 2018 bude se zakončením v Kyjově a HLEDÁ SE ORGANIZÁTOR naší účasti (zejména ubytování).Členové Jedničky, kteří delší dobu nic neorganizovali, mají nyní velkou šanci přiložit ruku k dílu. Spěchá to !!! 



—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno