09.07.2013 09:38

Pantakové hry

35. Letní Pantakové hry a Trasa 1

 

LPH se letos vydařily jako vždycky. Díky počasí, ale i díky organizátorům, kteří nesmlouvavě vyžadovali dodržování harmonogramu , takže vše zdárně odsýpalo. Účastníků bylo letos asi 130, z toho asi 30 ks spokojených cipísků hluboko po 8 let ( námět a zamyšlení pro odpovědné prarodiče , aby přijeli příště… ) Viz foto.

Za Trasu 1 se zúčastnili : Standa Hejna, Helena Mrzenová, Petr  a Jitka Komoňovi, Simona Gabrišová, Naďa Soukupová , její dcera Eva, a její Anička a Danielek, Pavel Hrabal a Permon j.h.

Volejbalové družstvo ( Standa,Pavel,Petr,Simona,Helenka,Permon) tentokráte nedokázalo navázat na úspěchy minulých let a nepostoupilo ze skupiny. Neúčast tradičních opor (PASu) byla citelně znát. V pingpongu Pavel a Standa nepřešli přes silné soupeře, kupodivu Simona v prvním kole ano, když porazila favorizovanou Moniku M. Nicméně všechny zápasy byly více než zajímavé a vyzýváme našeho lídra Vaška M., aby se zamyslel a zkusil příště zase usilovat o medaili . V našem tradičním, přímo dvorním sportu, kuželkách, déšť medailí tentokráte nepršel, i když po prvním dni jsme měli ve finálové desítce dokonce tři zástupkyně (Naďa,Evička, Simona). Leč v neděli již ty přesné mušky nebyly, asi odletěly. ( Hluboké poděkování zaslouží organizátorka Naďa, které vypomáhala Jitka. Do zápisníčku na příště – musíme my ostatní aspoň trochu více pomoci ! ).V sedmiboji se trochu zaskvěl Pavel, nikoliv umístěním, ale aspoň uměleckým dojmem. Nicméně nutno poznamenat, že ho už porážejí soupeři nikoliv o 40 let mladší, ale dokonce i o 50 let mladší. Stejně to  bylo  krásné.

A už se pomalu dostáváme k lepším zprávám. Postavili jsme dokonce tři družstva v petangue (Permon,Helenka, Komoníci, Pavel,Simona) a dvě z nich  se důstojně rvala o postup až ve třetím kole !

Konečně displína pro trasu 1  !!!!

Večer v Národním domě.  Všichni, opakuji všichni,  jsme tančili a vyprovokovali i nám blízké trasy k následování .  Nu, neberte to, když parketový sál je úplně prázdný a kapela hraje jeden waltz za druhým.

A na závěr úspěch největší. Simona získala stříbrnou medaili za plavání v Lužnici !  A závodnic bylo více než dvě ! Viz foto.

Tak to bychom měli pro letošek všechno. Popřemýšlejte o příště !!

 

Pavel Hrabal                      Soběslav, 22.-23.6.2013    ( níže jsou Pavlovy fotografie )

 
ještě pár fotek od Nadi Soukupové

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno