16.06.2010 08:10

Po červnové slezině

opět v Yacht klubu (https://caferestaurantcere.cz) po kosmetických úpravách s novým personálem (mladíci....) a po dohodnuté úpravě stolů opět jako dříve. Béďa vyhrával spolu s kytaristy (Dolejš, Kánský, Va Mičkal a Henry), banjem (Pepino), houslemi (Standa Hejda) a i harmonikami (Jirky Valečka). Bohužel musel občas přidat decibely, aby se melodie dostala k tančící Jedničkové veřejnosti. Škoda, že dost diskutujících nevyužívá vedlejší místnosti, resp. venkovních prostor. Vezměte to jako kouření, kdo chce kouřit jde mimo!!!!

Vzpomněl jsem na Standu Engela (začátek kontaktů v Restauraci na Kublově, následně taneční aktivita na slezinách v Yacht klubu, diskotéce, na posledním bálu TAKu, v Engadinu a na poslední Stezce) a pak jsme mu zazpívali ve stoje písničku "Tam u nebeských bran...."  se vzkazem našim kamarádům do nebes "přijměte dalšího kamaráda mezi sebe ........".

 Menší zmatky u personálu způsobil požadavek našich 4 červnových oslavenkyň (Ji Veselá, Jana Snopová, Bára Honysová a Milada Corvinová) na "vytvoření" rundy malých panáků. Šéf pronajimatel zpočátku odmítal splnit toto přání a argumentoval chybějící kalkulací a i nechutí mytí sklenic. Po menších debatách jej dámy zlomily a letěla runda velkých panáků .... Mezi hosty se mihnul i majitel TAKu Petrof. 

Oficielní otevírací doba Yacht klubu do 22 h, ale vedoucí přislíbil prodloužení dle konzumace a zábavy.

Další sleziny domluveny na prázdninové měsíce (19.7. a 16.8.), upozornil jsem na hrací schůzi TAKu 12.7. na Cindě. Další velké akce jsou 22.6. Vítání léta ve Vojanových sadech a LPH (letní pantakové hry) 25.-27.6.2010 v Soběslavi.

Po prázdninách nás čekají kulatiny na Benecku (detaily budou sděleny organizátory později) a pravděpodobně i Pidistezka 8. - 10.10.2010 na Sedlčansku (Ji Čada bude jednat o ubytování...). Pokus o soutěž pořadatelů Pidistezky tentokráte nebyl realizován pro naprostou jednoznačnou podporu výše uvedeného návrhu. Byl bych však rád, aby se příští Pidistezka uskutečnila po předchozí výběrové soutěži na trase. Proto kdo budete chtít organizovat Pidistezku v r. 2011, pak se na to připravte - mělo by to být v květnu 2011.  Výběr by měl být uskutečněn nejpozději na únorové slezině (2011). 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno