17.08.2010 16:46

Po srpnové slezině

včerejší slezina byla v Karlíně "U Kazdů", muziku rozjel Béďa s varhanami až po 21 h. Na kytary hráli : Vašek Mičkal, Mirek Švejka, Tonda Jetmar a Zdeněk Veselský. Tančilo se před místem kudy chodila obsluha a ta to zvládala i s roznáškou pití, jídla. Oslavenecká runda Pa Hrabala byla dekorována popěvky a sólovým tancem. Kolem 22 h po "hlásání" za mnou přišel číšník (zastupující vedoucího) s otázkou co máme dohodnuto s vedoucím ohledně konce. Přizval jsem To Pe (sjednával podmínky) a s ním jsme se domlouvali, že je možné hrát i po 22 h, prý nehrajeme "špatně" a okolní nájemníci si snad nebudou stěžovat... a tak se hrálo. Kolem 23. h za mnou přišel znovu tento číšník, že tel.mluvil s vedoucím, který důrazně žádal dodržet podmínky dohody , tj. hudba do 22. h a provoz do 23 h (poslední objednávky ve 22:30 h). Po sdělení tohoto požadavku osazenstvu jsme se rozpustili....

Z hlásání:

1) účast na kulatinách (vyhrazeno pro trasu 1) potřebují znát oslavenci urychleně, nahlašte ji Jirkovi Ekartovi (mailem, tel.), peníze se budou vybírat na místě dle dříve rozeslané pozvánky.  Jinak nabídl Lá Lindauer možnost prodloužit si pobyt o čtvrtek 9.9., zájemci nechť zaparkují u chalupy, projdou se po okolí a pozdě odpoledne bude chalupa přístupná. Pro usnadnění navigace pošlu odpoledne mapku s umístěním chalupy a dalšími podmínkami.

2) slezina v září nemá ještě stanovené místo, předběžně je zamluven Yacht klub na 13.9. za dohodnutých podmínek (uzavřená nekuřácká společnost, poslední objednávka ve 23:15 h, hudba možná i do 24 h, bude více vína s nižší cenou, pokusí se odvětrat WC). Případné pokračování U Kazdů je též závislé na podmínkách, které bude chtít vedoucí po včerejší slezině. Prosím To Pe o projednání s případným zamluvením termínu (13.9.) a urychlené sdělení dohodnutých podmínek mailem do trasy. Pak bych byl rád aby se o místě příští sleziny hlasovalo v anketě umístěné na našich webstránkách a nebo mi předáním hlasu osobně nejpozději týden po obdržení podmínek sdělených To Pe.

3) pidistezka v Osečanech (husí hody...) dle propozic uveřejněných Ji Čadou je závislá na urychleném nahlášení chuti konzumovat husy (Simoně Gábrišové). Ji Ča má sdělit do 15.9. kolik hus chceme...

4) předal jsem pozdravy sdělené mi SMS ze Zanzibaru od Jimmyho, Al a Du Krejčů

P.S. Chtěl bych poděkovat Heleně Hlubučkové za oživení vzpomínek na Stezku se zakončením u Dívčího kamene v r. 1969, kterou napsala Olina Hniková (matka Oliny Kettnerové) v MF. Snad se to někdy podaří zkopírovat i do webu trasy.
Pavel Stulík

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno