17.07.2017 19:25

Červencová slezina v Hlubočepích

byla v Besední restauraci (pár metrů od nádraží) na terase s dobrou akustikou v nádherném počasí. Sešlo se nás skoro 40 a muzikanti hráli o sto šest, zpívalo a tančilo se jako vždy. Uvítali jsme Ivanku Pšeničkovou (jako novou členku Jedničky) a hosty Zdeňka z USA (známý Ji Valečka) a Janu (známou Dolejše z Malé strany). Z hlásání:

Pantakové hry  16.-18.6. s naší mninimální účastí Pa Hrabal a Simona Gábrišová (2. kuželky). Příště možnost pro sportovní vyžití s vnoučaty....za rok

Vítání léta bylo 20.6. ve Vojankách s velkou účastí a vynikajícím občerstvením našich členů-díky za to.

Druhý dech ve Schladmingu 23.6.-1.7. za účasti 18-ti lidí, pěkné počasí, hezké výlety, koupání. Pár fotografií udělal PaS a Jimmy , menší video PaSe najdete též po klliknutí na podtržené slovo. Menší zapomětlivost zkomplikovala některým život. Jinak by se měla zlepšit komunikace vedoucích výletů a účastníků o trase, případně ústupové cesty a nebo též individuální nečekané úpravy trasy...

Schůzi TAKu ve zdejší restauraci 10.7. dopporučil Dolejš k velké spokojenosti účastníků. Velká účast Jedničky, zejména hudební a zpěvavá.

Srpnová slezina bude opět v této Besední restauraci (pondělí 14.7.), můžete si přinést i svíčky. Detail ohledně příp. opékání buřtů sdělí Dolejš. 

Kulatiny budou 8.-10.9. v rekreačním zařízení Štědronín-Plazy ve stylu "VODA". Detaily rozeslali organizátoři s předstihem.

Slezinu plánujeme 11.9. opět na Hrádku. Na kovárně není ještě hotovo. Očekáváme od místně nejbližších Jedničkářů jednání s provozovateli o podmínkách případného pokračování slezin tam.

Podzimní 59.Stezka Železnými horami 28.9.-1.10. se zakončením v Třemošnici (sportovní areál). Noclehy zajistil Mirek Švejka s Danou Vaculíkovou na Seči. Nutné doplatit Daně V. poplatky TAKu. do 4.9.

Spanilka bude 2.-4.2.2018 v Krušných horách

a to pravděpodobně vše, co jsem stačil zaznamenat. Případné připomínky rád přijmu a doplním, opravím ... Pa St 24.7.

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno