30.05.2023 20:52

Květnová slezina

Zápis ze sleziny zpracoval Pavel Stulík:

  • Standa Hejda poděkoval všem za účast na pohřbu Mileny a nechal zahrát písničku  jako vzpomínku. Pokračoval jsem se smutnými zprávami o Tomáši a Mirkovi Součkovými a minutou ticha jsme je uctili...
  • další zprávy o Michalovi Kamarádovi (v nemocnici), Marušce Stulíkové (v nemocnici), Vaškovi Vaněčkovi (již doma, ale po sekání trávy potíže) a Liškovi (neštovice vnuka).
  • následně jsme za přispění panáků dobrého moku dodatečně oslavili Standovy sátiny, protože na trasových oslavách chyběl. Děvčata se snažila a Standa byl na roztrhání.
  • Vyúčtování Kulatin a Pidi musí účastníci doplatit dle informací Tomáše Svobody.
  • Procházka před slezinou organizovaná Martinem N. měla 5,5 účastníků a snad nám (co nebyli) kamarádi pošlou pár snímků.
  • TAK nám čas rychle utíká.
    Mé odstoupení z vedoucího trasy je realitou. Rada trasy je zvolena. Gratuluji všem zvoleným a děkuji Nadě spolu s komisí za kvalitní práci. Nezvoleným kandidátům děkuji za nebojácnost pomoci organizačně... Přeji nové Radě, aby se ničeho nebáli a pokusili se v nové konstelaci pokračovat v duchu TAKových tradic. Já se snažil vše zvládat a určitě mohlo být mnoho věcí lepší. Rád pomůžu Radě s kontakty v TAKu, ale doufám, že se někdy zase vrátí situace, kdy bude mít trasa svého vedoucího, kterému bych předal trasové vlajky. Není to nic, co by se nedalo zvládnout.
    Na začátek bych viděl setkání spolu s radními na slezině. Členové Jedničky by měli být aktivnější v pomoci při organizování akcí.
  • Příští slezina bude v pondělí 12.6. od 19-ti h. v Time clubu, Vápencová 927/1a, Praha Podolí (mapu najdete na https://1url.cz/iuL4F ).
    Doporučuji Radě rozhodnout a zajistit prázdninové sleziny (kde a kdy)
  • Podzimní Velká Stezka se zakončením v Domažlicích. Naše ubytování v kempu Babylon je zajištěno v chatičkách. Máme zaplacenu zálohu a známe i požadavky TAKu. Budou zpracovány propozice s vyčíslením nákladů. Minimální účast je 2 dny, jídlo si zajistí každý sám, návrhy výletů se připravují. Průzkum účasti proběhl a bude potřeba velmi brzy doplatit zbytek buď převodem a nebo hotovostí na červnové slezině.
  • Vítání léta v úterý 20.6.23 ve Vojanových sadech, nezapomeňte na tradiční oblečení a občerstvení.
  • video z Kulatin od Heleny Mrzenové jsem poslal přes Úschovnu. Pokud by už nešlo stahování (myslím, že je tam limit 30 stažení), tak se pokusím to poslatr ještě jednou.

 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno