16.01.2018 18:32

Lednová slezina 2018

Byla opět v restauraci Na Hrádku, kde trochu selhalo zamluvení salonku, které jsem uskutečnil po říjnové slezině u obsluhy. Láďa Dolejší při kontrole zamluvení zjistil, že obsluha o tom neví. Pravděpodobně tu objednávku nepřepsali do nového kalendáře a tak vyžadovali kauci 3 000 Kč. Děkuji Láďovi, že to vše vyřídil bez ztráty kytičky. Sešlo se nás kolem 40-ti, marodil Vl.Kánský, He Hlubučková. Kapela byla opět na výši (kytary Dolejš, Henry, Pe Vrba; banjo Ji Valeček, basa Pa Šlechter) - hráli pěkné písničky a tanečníci se činili. Také došlo na oslavence : Čestmír Hašek, Láďa Dolejší, Jiří Valeček, Pepino, Eva Mikulášková, Květa Kubíková a Dana Vaculíková, kteří byli ozdobeni pestrými motýlky a odměnili se účastníkům rundou becherů a fernetů. Další rundu věnovala Olinka Kettnerová jako vzpomínku na zesnulou její matku Olinku Hnikovou-čest její památce. Z hlásání:

1) Spanilá jízda se koná v Krušných horách (mezi Bublavou a Měděncem) od 9. do 11.2. 2018. Ustředění bude v lomu nad Hřebečnou, noclehy zajištěny v Nových Hamrech a na Božím Daru.

2) Slezina 12.2.2018 bude v restauraci U rodinného krbu, Táborská 30, Praha 4 (v budově nuselské radnice -z prava),  www.urodinnehokrbu.cz  Na této slezině by se mělo dohodnout do které restaurace bychom měli situovat následující slezinu

3) Výroční hromada TAKu bude 19.2.2018 od 18-ti h v restauraci Na Ořechovce. Bývalí členové TAKu a muzikanti jsou vítáni

4) Obdržel jsem jak text s akordy , tak i nahrávku  písničky "Stezka žije" (pokud chcete otevřít text a nebo písničku-klikněte na podtržená slova), kterou nám připravila 5-tá trasa na zakončení Stezky (před několika lety). Písnička je hezká a naši hudebníci nám ji zatím nehrají. Doporučuji ji zařadit do našeho zpívání. Jsem zvědav jak se to povede, jiné trasy to hrají bez potíží.


 


—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno