17.11.2014 20:17

Listopadová slezina

opět v restauraci Na kovárně. Tentokráte nás bylo méně, neb se termín sleziny křížil s jazovým Triatlonem-škoda. Příští rok musíme termín sleziny naplánovat mimo Triatlon. Komornější slezina byla zpestřena účastí houslisty Vl.Švestky a jeho Novgorodem (je to velmi krátké)!! Také bylo přínosné Béďovo doprovázení ostatních hudebníků na el. varhanách. Narozeninové štamrdle a taneční sóla se týkaly Jitky Warausové, Milana Kotála a Tomáše Kubáta. Byly opět dekorováni stužkami od Alenky Melicharové, slušelo jim to...  z hlásání uvádím pár věcí:

1) Velká Rada TAKu: moje připomínky k některým akcím TAKu byly řešeny následovně- jako akce TAKu není považováno Vítání léta ve Vojanových sadech, či Spanilky. Jsou to soukromé akce Hozy a hejtmanů. Proto není požadováno vyúčtování. Nikdo z dalších vedoucích tras se proti tomu nevyjádřil...... Stanovy TAKu jsou stále k připomínkám a budou schvalovány na Valné hromadě TAKu v únoru 2015. Dále se očekávají návrhy na vyznamenání TAKu a hlavně návrhy na radní a předsedu TAKu v následujících volbách. Nepříznivá byla informace o potížích s vydáním ALmanachu-opakované kleknutí PC se stránkovanými příspěvky. Majitel TAKu oznámil, že stránkování bude svěřeno profesionálovi a měl by být k dispozici na Valné hromadě v únoru 2015.

2) Z listopadové schůze TAKu : nejdůležitější informací bylo vítězství 15.trasy v pořádání Velké Stezky. Zakončení Stezky bude na Velké louce v Plasích 28. září 2015. Byli jsme informováni o potížích s ubytováním v blízkosti zakončení. Za naší trasu se hledá pořadatel, který by co nejrychleji zajistil ubytování !!! Je to šance pro ty co hledají příležitost jak trase pomoci a dosud ještě nic nepořádali. Radě Jedničky nabídl Pavel Hrabal pomoc budoucím organizátorům. Proto se nebojte přdat ruku k dílu. Očekávám co nejdříve reakce nových pořadatelů.

3) Co nás čeká

- Martinské posvícení 14.11. od 18:30 h ve stylu zelenobílém. rezervačenky byly k dispozici u Ivanky Stulíkové

- Koledy u Apolináře 15.12.14 od 18 h a následně slezina opět v restauraci na kovárně

- Mikulášská ve Vinohradském sokole bude v sobotu 6.12. od 19 h. Zájemci se přihlásí u mne co nejdříve.

- sleziny v r. 2015 Radou Jedničky budou dohodnuty termíny na prvé pololetí a pak zaslány trase

- Pidistezka kolem 8.5.15 bude v Malé skále a další detaily rozešle Helenka Borovičková mailem

Na viděnou při dalším setkání se těší

Pavel Stulík

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno