12.02.2010 10:47

Pro fanoušky jazzu...

Ahoj Jirko i ostatní Spaniláci,
   uprohlížela jsem snad všechny fotky (s tou rýmou, která se alkoholem ani tancem na slezině nedala zarazit - a doufám, že jsem to na nikoho neprskla - sedím pěkně v teple domova). Sněhu a nakonec i sluníčka jste si teda užili snad na pět let dopředu! Fotky jsou krásný a vy jste všichni úžasný sportovci. Nám nelyžníkům stačej obrázky a je nám zima.

   Zato oblejzáme kulturu a tak bych naše společenstvo upozornila na jedno zánovní jazzový doupě přes řeku od Mánesa, vedle smíchovské vodárenské věže (Janáčkovo nábřeží 2, náplavka). Je to Jazz dock, přímo na vodě s prosklenýma stěnama do zdymadla. Sice se tam kouří, ale mají docela slušnou vzduchotechniku, tak člověk doma pak nesmrdí kouřem. Hrajou denně, většinou i dvakrát, převážně moderní jazz, ale v neděli odpoledne od 17 hodin letos zavedli pro nás staromilce pořady se skupinami tradičního jazzu. Střídají se tam dobré až věhlasné pražské kapely (Bridge Band, Classic jazz collegium, Brass Band Praha, Steamboats Stompers, Staroměstský dixieland a další - Indigu se to asi zatím nedoneslo, je to, Jardo, na Tobě), jednotné vstupné 90,- Kč. Jídlo, pití bohužel jako v centru Prahy, ale to už jinde lepší není. Webová adresa je www.jazzdock.cz.
    
     Mějte se všichni príma, užívejte závějí.
     Pavle, jestli to chceš dát na naše stránky do nějakého kulturního okýnka, tak to tam dej. Do diskuze už se dostat umím, zasahovat do stránek, doufám, můžete jen vy odborníci a správci stránek. Ahoj Olina Kett

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno