12.10.2010 11:15

Říjnová slezina je také za námi

čas letí jako jelen, byvše někam střelen a již jen 2 sleziny do konce letošního roku jsou před námi. Včerejší slezina byla podařená, nově pojaté aranžmá hudební produkce (návštěva Rangers v okénku hostů a následně i Franta Kahoun ) a hlavně dobrá nálada většiny účastníků. Vyvrcholením byl narozeninový přípitek organizovaný Helenou Hlubučkovou, Jitkou Šafaříkovou a fousatým Mirkem Opatrným. Bujaré veselí se asi táhlo do pozdních nočních hodin až tak, že se nově založená firma Ztrát a nálezů Oliny Kettnerové měla co činit (brýle, fotografie, tóga a dodatečně i svetr...). A to ještě nemluvím o chudáku věšákovi u dveří, který přetížením prasknul/zlomil se. Doporučuji příště dávat své svršky do vedlejší místnosti na židle, či volný věšák.... Z "hlásání" uvvádím:

1) Pidistezka v Osečanech tento víkend ppo volbách je logisticky náročná (husí hody, snídaně, kola, psi....) a tak doufám, že to zvládneme bez ztráty kytiček a kamarádů. Připravme se však i na horší počasí....

2) Diskotéka "Puntíkovaná" je před slezinou (12.11. od 18 h),  lístky  vyměňuje Jitka Šafaříková za 100 Kč. Prosím dejte jí vědět (potažmo i nám co zamlouváme sál) o své chuti se jí zúčastnit. Dosavadní zájem je na stornování akce. Nenechávejte to na poslední chvíli.... ty nervy nestojí za to.... Místo (hotel Svornost v Dolních Počernicích) je snadno dostupné MHD (vřele doporučuji vynikající 20 min. jízdu vlakem Elefant ze Středu..).

3) Slezina v listopadu bude v pondělí 15.11.v Yacht klubu..

4) Předmikulášký výlet 26.-28.11.10 do Krkonoš nabízí Zdena Rozsívalová. Jelo by se autobusem do Pece a pak pěšky do chaty Smetanka (pod Bramberkem). Je tam zajištěna polopenze za dobrých podmínek (snad 400 Kč/osobu i s ubytováním). Byl jsem požádán abych soustředil naše zájemce. Tak se ozvěte kdo budete mít zájem.

5) Koledy u Apolináře a následně poslední letošní slezina je plánovaná na 13.12.10 od 18 h (Apolinář)

6) Bál TAKu bude ve stylu "Aprílovém" 1.4.2011 v Elektropodniku-dnes Kulturní středisko Vltavská. Jubilejního 40. bálu se ujala trasa 20 (argument 2x20).

7) Též jsem se snažil upozornit cyklisty na množící se těžké úrazy po pádu na hlavu. Nejvíce jsou postiženi ti, co neměli helmu !!!

Zdravím a přeji všem hezké dny  PaS

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno