01.09.2022 16:12

Srpnová slezina U králíka

Slezinu popsal PaS:

V deštivém pondělku byl organizován (Jirkou Čadou a Věrou Svobodovou) výlet z Uhřiněvse kolem rybníků do Dubče. Foto přikládám a jak si všimnete, tak jsme byli 4, trochu pršelo, navigace kolem židovského hřbitova, Podleského rybníka, retenční nádrže a pak Dubeč. Restaurace byla příjemná stejně tak i obsluha, Ceny přijatelné a společnost zpívající a občas i tančící. Hráli nám na kytary Dolejš, Vl. Kánský a Petr Vrba.   
Sešlo se nás docela dost-odhadem 16. Hlásání bylo a tady je ve stručnosti:
  • další sleziny budou v Minigolfu U Děkanky : 12.9., 24.10. a 21.11.. Prosincovou slezinu 19.12. se pokusíme zajistit v restauraci Na křižovatce (Lipováí 2) "UTERUS"
  • pidistezka v Jizerkách chata Lučanka 6.-9.10. zatím slabší přihlášky. Pokud možno přihlašte se co nejdříve ve smyslu mailů Tomáše Svobody a Vašíka Holíka. Nejpozději do zářijové sleziny.
  • Martinské posvícení 11.11.22 plánujeme buď v hotelu Svornost nebo U boudů v Kolovratech. Tentokráte nebudeme zajišťovat hromadně večeři vzhledem k vyšší ceně. Detaily sdělíme co nejdříve
  • Kulatiny v příštím roce 21.-23.4. chceme umístit v okolí Slap
  • Pidistezka 5.-8.5.2023 by mohla být v Českém Štenberku. Najde se někdo, kdo by to chtěl organizačně zajišťovat !!!
  • Podzimní stezku 27.9.-1.10.23 plánuje Tomáš Svoboda předběžně v Nových mlýnech. Snad mu to vyjde a najde se v TAKu parta, která by se toho ujala.
Přijímám doplňky, připomínky. Fotografie jsou z mobilu a ještě zmenšeny, proto omluvte horší kvalitu.
V deštivém pondělku byl organizován (Jirkou Čadou a Věrou Svobodovou) výlet z Uhřiněvse kolem rybníků do Dubče. Foto přikládám a jak si všimnete, tak jsme byli 4, trochu pršelo, navigace kolem židovského hřbitova, Podleského rybníka, retenční nádrže a pak Dubeč. Restaurace byla příjemná stejně tak i obsluha, Ceny přijatelné a společnost zpívající a občas i tančící. Hráli nám na kytary Dolejš, Vl. Kánský a Petr Vrba.   Sešlo se nás docela dost-odhadem 16. Hlásání bylo a tady je ve stručnosti:
- Další sleziny budou v Minigolfu U Děkanky : 12.9., 24.10. a 21.11.. Prosincovou slezinu 19.12. se pokusíme zajistit v restauraci Na křižovatce (Lipováí 2) "UTERUS"
- Pidistezka v Jizerkách chata Lučanka 6.-9.10. zatím slabší přihlášky. Pokud možno přihlašte se co nejdříve ve smyslu mailů Tomáše Svobody a Vašíka Holíka. Nejpozději do zářijové sleziny.
- Martinské posvícení 11.11.22 plánujeme buď v hotelu Svornost nebo U boudů v Kolovratech. Tentokráte nebudeme zajišťovat hromadně večeři vzhledem k vyšší ceně. Detaily sdělíme co nejdříve
- Kulatiny v příštím roce 21.-23.4. chceme umístit v okolí Slap
- Pidistezka 5.-8.5.2023 by mohla být v Českém Štenberku. Najde se někdo, kdo by to chtěl organizačně zajišťovat !!!
- Podzimní stezku 27.9.-1.10.23 plánuje Tomáš Svoboda předběžně v Nových mlýnech. Snad mu to vyjde a najde se v TAKu parta, která by se toho ujala.
Přijímám doplňky, připomínky. Fotografie jsou z mobilu a ještě zmenšeny, proto omluvte horší kvalitu.

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno