20.04.2023 13:20

Dubnová slezina v Minigolfu Děkanka

Info ze sleziny vytvořil PaS:
 
Výsledek hlasování o místu slezin: 
  1. Minigolf Děkanka 124, 
  2. Na Hrádku 108 a 
  3. Uterus 104. 
Hudebníci velmi ochotně a rádi hráli, zpívali. 
Oslavenci :Helena  Borovičková, Ivana Pšeničková, Petr Temml, Jiří Čada,Tomáš Svoboda  věnovali rundu becherů a fernetů. Pak si ostatní zatancovali s oslavenci. 
 
Následovalo hlásání:
omluveni : Vašek Vaněček, Jimmy, Maruška Stulíková, Jana Snopová, Iva Stulíková, Jana Rohlíková a Michal Kamarád. 
Z TAKu (viz též Poradník TAKu, zaslaný To Sv): 
  • 24.4. kuličky na Bílé hoře (Jiří), 
  • Vítání léta v pondělí 20.6. a ještě 
  • Pantakovky 23.-24.6. 2023 
Bál TAKu s velkou účastí naší trasy 48 účastníků a 6 předtančení. Bude video.
 
Kulatiny a Pidistezka (5.-8.5.23) ve stylu Šakalí léta
To Sv v případě chladného počasí doporučuje si vzít spacák a čelovku, též poslal mailem mapy výletů. 
Pobyt je s polopenzí, v sobotu večer bude oslava Kulatin. Věra Svobodová měla k dispozici zaléhací pořádek. Ještě je pár nejistých účastníků. 
 
Květnová slezina bude v pondělí 22.5. na Děkance a budou volby Rady trasy a vedoucího trasy. 
 
K volbám: 
Kandidátku rozeslala Naďa Soukupová (mailem 13.4.23), která nemá kandidáta na vedoucího trasy. 
Tím vznikla diskuze o Rukověti, jak to řešit nebude-li zvolen vedoucí trasy. Informoval jsem o příkladu trasy 5, která též nemá vedoucího trasy, ale má  "styčného důstojníka" pro komunikaci s TAKem. Bude nutná novelizace Rukověti dle současné situace. Pokud se ještě někdo rozhodoval kandidovat, pak mu byla doporučena možnost přihlásit se na této slezině. 
Pokusy o neplatnost voleb pokládám jako záškodnickou akci. Převzal jsem vedení trasy od Tondy Peterky a Věry Svobodové bez žádné Rukověti. Tak jako i v minulosti bylo vedení trasy neformální, velmi aktivní a nebyrokratické. Rukověť byla dohodnuta jako pomoc pro další dobu. Stejně se život trasy ubíral bez velkých formalit. Nikomu nevadilo, že volby byly naposledy před 7 lety. Přikládám návrh úprav části Rukověti. Doplněná Rukověť o tyto úpravy bude vodítkem pro nové volby. Předpokládám, že ti co dnes kritizují Rukověť a volby, že budou hlavním motorem konečných úprav Rukověti pod vedením nové Rady trasy. 
Pro rejpaly uvádím členy volební komise, které jsem s nimi dohodl jako šéf trasy. Jsou to Naďa Soukupová (jako osvědčená vedoucí předchozích voleb), Olina Kettnerová a Věra Vnoučková. Je možná i korespondeční volba dle inform. mailu Nadi (ze 13.4.23). Námitky přijímám podložené částkou 200 Kč, které v případě zamítnutí propadnou fondu trasy. Nechci si hrát na byrokrata a proto využívám nepsaného uzusu, že vedoucí trasy je majitelem trasy a může si dovolit i formu diktátu.
Květnová slezina bude v pondělí 22.5. na Děkance a budou volby  Rady trasy a vedoucího trasy. Kandidátku rozeslala Naďa Soukupová (mailem 13.4.23), která nemá kandidáta na vedoucího trasy. Tím vznikla diskuze o Rukověti, jak to řešit nebude-li zvolen vedoucí trasy. Informoval jsem o příkladu trasy 5, která též nemá vedoucího trasy, ale má  "styčného důstojníka" pro komunikaci s TAKem. Bude nutná novelizace Rukověti dle současné situace. Pokud se ještě někdo rozhodoval kandidovat, pak mu byla doporučena možnost přihlásit se na této slezině. Pokusy o neplatnost voleb pokládám jako záškodnickou akci. Převzal jsem vedení trasy od Tondy Peterky a Věry Svobodové bez žádné Rukověti. Tak jako i v minulosti bylo vedení trasy neformální, velmi aktivní a nebyrokratické. Rukověť byla dohodnuta jako pomoc pro další dobu. Stejně se život trasy ubíral bez velkých formalit. Nikomu nevadilo, že volby byly naposledy před 7 lety. Přikládám návrh úprav části Rukověti. Doplněná Rukověť o tyto úpravy bude vodítkem pro nové volby. Předpokládám, že ti co dnes kritizují Rukověť a volby, že budou hlavním motorem konečných úprav Rukověti pod vedením nové Rady trasy. Pro rejpaly uvádím členy volební komise, které jsem s nimi dohodl jako šéf trasy. Jsou to Naďa Soukupová (jako osvědčená vedoucí předchozích voleb), Olina Kettnerová a Věra Vnoučková. Je možná i korespondeční volba dle inform. mailu Nadi (ze 13.4.23). Námitky přijímám podložené částkou 200 Kč, které v případě zamítnutí propadnou fondu trasy. Nechci si hrát na byrokrata a proto využívám nepsaného uzusu, že vedoucí trasy je majitelem trasy a může si dovolit i formu diktátu.Info ze sleziny vytvořil PaS:
Výsledek hlasování o místu slezin: Minigolf Děkanka 124, Na Hrádku 108 a Uterus 104. Hudebníci velmi ochotně a rádi hráli, zpívali. Oslavenci :Helena  Borovičková, Ivana Pšeničková, Petr Temml, Jiří Čada,Tomáš Svoboda  věnovali rundu becherů a fernetů. Pak si ostatní zatancovali s oslavenci. 
Následovalo Hlásání:
omluveni : Vašek Vaněček, Jimmy, Maruška Stulíková, Jana Snopová, Iva Stulíková, Jana Rohlíková a Michal Kamarád. 
Z TAKu (viz též Poradník TAKu, zaslaný To Sv): 24.4. kuličky na Bílé hoře (Jiří), Vítání léta v pondělí 20.6. a ještě Pantakovky 23.-24.6. 2023 
 Bál TAKu s velkou účastí naší trasy 48 účastníků a 6 předtančení. Bude video.
Kulatiny a Pidistezka (5.-8.5.23) ve stylu Šakalí léta: To Sv v případě chladného počasí doporučuje si vzít spacák a čelovku, též poslal mailem mapy výletů. Pobyt je s polopenzí, v sobotu večer bude oslava Kulatin. Věra Svobodová měla k dispozici zaléhací pořádek. Ještě je pár nejistých účastníků. 
Květnová slezina bude v pondělí 22.5. na Děkance a budou volby  Rady trasy a vedoucího trasy. Kandidátku rozeslala Naďa Soukupová (mailem 13.4.23), která nemá kandidáta na vedoucího trasy. Tím vznikla diskuze o Rukověti, jak to řešit nebude-li zvolen vedoucí trasy. Informoval jsem o příkladu trasy 5, která též nemá vedoucího trasy, ale má  "styčného důstojníka" pro komunikaci s TAKem. Bude nutná novelizace Rukověti dle současné situace. Pokud se ještě někdo rozhodoval kandidovat, pak mu byla doporučena možnost přihlásit se na této slezině. Pokusy o neplatnost voleb pokládám jako záškodnickou akci. Převzal jsem vedení trasy od Tondy Peterky a Věry Svobodové bez žádné Rukověti. Tak jako i v minulosti bylo vedení trasy neformální, velmi aktivní a nebyrokratické. Rukověť byla dohodnuta jako pomoc pro další dobu. Stejně se život trasy ubíral bez velkých formalit. Nikomu nevadilo, že volby byly naposledy před 7 lety. Přikládám návrh úprav části Rukověti. Doplněná Rukověť o tyto úpravy bude vodítkem pro nové volby. Předpokládám, že ti co dnes kritizují Rukověť a volby, že budou hlavním motorem konečných úprav Rukověti pod vedením nové Rady trasy. Pro rejpaly uvádím členy volební komise, které jsem s nimi dohodl jako šéf trasy. Jsou to Naďa Soukupová (jako osvědčená vedoucí předchozích voleb), Olina Kettnerová a Věra Vnoučková. Je možná i korespondeční volba dle inform. mailu Nadi (ze 13.4.23). Námitky přijímám podložené částkou 200 Kč, které v případě zamítnutí propadnou fondu trasy. Nechci si hrát na byrokrata a proto využívám nepsaného uzusu, že vedoucí trasy je majitelem trasy a může si dovolit i formu diktátu.

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno