18.04.2018 09:49

Dubnová slezina

Opět U rodinného krbu. Velká účast členů a i hudebníků (rozšířeni o Vl.Švestku, Ji Lišku, Pa Schlechtra a nehrající Mi Kamarád a Mi Švejka). Také bylo hodně oslavenců: Pavla Kotálová, Jana Rohlíková, Helena Borovičková, Ivanka Pšeničková, Petr Temml, Béďa Novák a Jiří Čada. Hrálo se a zpívalo...tančilo a také hodně povídalo (někdy i dost hlasitě). Bylo by vhodné, aby se buď dělaly přestávky častěji a nebo také, aby hlasité diskuze probíhaly mimo hlavní sál. Z hlásání :

- Bál TAKu "Řemeslnický" byl pěkný, s naší nejpočetnější účastí z TAKu. Jinak menší zájem jiných tras-bude asi ztrátový. Obrazová dokumentace Pavla Hrabala 

- Prodlouženo užívání webových stránek trasy o 2 roky za 2 400 Kč po schválení Radou Jedničky

- 60.Stezka:nové informace doplnil Petr Stulík, byly rozdány plakáty, domlouvalo se ubytování a i případný táborák (za dřevo požaduje majitel 1 100 Kč/m3), zatím přihlášeno 53 lidí. K zakončení budou informace sděleny vedoucím tras na Velké radě 23.4. a ty pak rozešlu mailem do trasy.

- Další sleziny budou U rodinného krbu 14.5. a 11.6.2018

- Kulatiny organizuje Jana Rohlíková v DDM (Dům dětí a mládeže) ve Lhotce u Mělníka ve dnech 14.-16.9.2018. Organizaci jí pomohou dělatmanželé Liškovi

- Pidistezku chce organizovat Věra Svobodová s Tondou Peterkou v termínu 12.-14.10.2018 a nebo 5.-7.10.2018. Detaily budou oznámeny později

- Zveřejnění seznamu členů Jedničky na webových stránkách se předpokládá opět zaheslované a nutně se souhlasem členů. Tímto se členové vyzývají, aby se vyjádřili k této akci, pokud se neozvou, pak se předpokládá, že nejsou výhrady se zveřejněním a bude to bráno jako souhlas.

- Předány pozddravy od Heleny Hlubučkové a Honzy Kubíka.

- Obdržel jsem návrh na doplnění naší dosavadní vlajky o vlajku "bojovou" (menší) pro akce menší - výstup na Blaník, LPH... Má někdo chuť se pustit do výroby?

- Já bych viděl další potřebnou věc : výrobu nových Jedničkových triček . Otázkou je zda ve stejné podobě jako jsou dosavadní stará trička. Očekávám vaše vyjádření a případně návrhy, spolupráci.

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno