13.09.2023 20:19

Info po slezině Na Děkance 11.9.2023

Po letních "výjezdových" slezinách se vracíme na Děkanku, na rozdíl od loňského roku zadává PaHr rezervaci až na 19 hodinu, takže ti, kdo přišli postaru po 18 hodině, si připadali ve skoro prázdném, pěkně vyhřátém sále (venku 30 st.C) trochu ztraceně a přidušeně. Kolem 19 hodiny se už lidi trousili, nepatrně se ochladilo, posléze dorazili výletníci v hojném počtu devíti lidí, včetně obou Dolejších o hůlkách a Madlen s francouzskými holemi. V tom hicu... Obdivuju.

Postupně se nás sešlo asi 40, po prázdninách bylo třeba spoustu věcí propovídat, k tomu jsme ladili stezkové spaní a tak se muzikanti VaMi, PeVr, LaDo, Káně, Standa s houslemi a Pavel s basou snažili trochu marně, o něco lepší to bylo po hlásání.

Před hlásáním se ještě za zpěvu Živijó panáčkovalo, síly spojili oslavenci za červen, červenec, srpen a září, kde je všude narozeninových málo. I tak jich bylo pořád míň, než když se sejdou jen májová koťata!

 

Hlásání zahájil Pavel Hrabal ve 20.30 a předal slovo Tomášovi, protože bylo převážně o Stezce. Informace o stezce jsou v dalším separátním článku v Kalendáři akcí (sloupec vpravo od tohoto, nebo použij tento odkaz https://1trasatak.cms.webnode.cz/news/stezka-2023/ ).

Další informace:

  • Adresář a Distribuční seznam (tedy hromadná adresa, z níž vám všem choděj maily) se nám s Toníčkem, trochu s PaSem a v závěru s Tomášovou technickou pomocí podařilo během léta dokončit, ale dostávala jsem z vás údaje jak z chlupatý deky! 12.9. poslal Tom první část - základní seznam členů - mailem v pdf, aby se příloha dala otevřít a pro nás staromilce vytisknout. Papír je papír. Doplňky (bývalí členové, hosté, příznivci trasy) a dohled shora pošle Tomáš co nevidět taky v pdf formátu. Tome, díky.
  • Zapomněla jsem při hlásání vyřídit omluvy (všecko různé zdravotní záležitosti) a pozdravy od Lišáků, Jimmyho a Jany Ondráčkové, tak aspoň tudy.
  • Celé hlásání trvalo určitě výrazně kratší dobu, než já to tady smolím, pak se začalo i trochu víc zpívat a drobátko tančit a po půl desáté došlo na první loučení. Kytary se chopil i Zdeněk Veselský se svými osvědčenými fláky a střídali se s duem Pavel a Simona až do 22.30. Ti se vylepšují, asi doma pilně trénují.
  • Protože to mají domů nejblíž a i odjinud odcházejí obvykle poslední, domluvili v závěru večera na Děkance další dvě sleziny - pondělky 16.října a 13.listopadu, předpokládám, že opět od 19 hodin. Zapište si hned do diářů!
  • Před Stezkou máte ještě možnost slyšet Steamboat Stompers v Krušovické chalupě (na magistrále kousek před Nuselským mostem ve směru do centra) v úterý 26.9. od 18 hodin a před slezinou je v pondělí 9.10. Triatlon na Barče od 19 hodin. Složení jako vždy - Indigo, Classic jazz collegium Boba Zajíčka a Steamboat Stompers.

Děkuji za pozornost, pokud jste dočetli až sem a přeju hezké dny všem. Ahoj Olina

 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno