30.05.2022 18:05

Květnová slezina

PaS:
Opět plný Minigolf na Děkance. Účast od 18-té h slabší. Pěkné počasí a mimo naši slezinu praskaly venkovní stoly pod přívalem žíznivých. Obsluha se snažila a nikdo neměl žízeň. Pa Hr a Da  likvidovali přebytky financí z Kulatin a byla z toho runda prcků. Následně se připojila skupinka květnových koťat (Iva S., Va Mičkal a To Jetmar) s další rundou. Při hraní a zpívání byl velký hluk od štěbetajících a nepomohlo ani napomínání... Současně se vyrovnávaly resty ze Stezky a Lubor Š. měl plno práce. Nešťastně se poškodila kytara Dolejše na Stezce při odchodu od ohně. Rada Jedničky předběžně odsouhlasila poskytnout polovinu ceny opravy nejvíce do 1 000 Kč.
Z hlásání:
64.Stezka je za námi. Velké díky za organizaci patří Tomáši Sv, Luborovi a Ilonce Šm. Penzion Podháj byl perfektní a záviděla nám jej T16, která se divila, že po ofic.vyhlášení jsme ji měli už zamluvenou.  Obdobně se chystá 65.Stezka, byť není ještě vyhlášen termín... Nádherné počasí, pěkný kraj a vynikající společnost pomohly ke spokojené atmosféře. Navíc se podařilo trase získat 3. místo v trasové soutěži na zakončení, což reprezentoval soudek piva, který se chystáme vypít 21.6.22 na Vítání léta (nezapomeňte si vzít nádoby na pití).
slezina v červnu bude v Minigolfu 13.6., červencová zase 18.7. v Klánovicích a srpnová pravděpodobně 15.8. buď v Time Klubu (Kavčí hory) a nebo v restauraci Králík (Dubeč)
Den otců je 19.6.
Vítání léta ve Vojanových sadech v úterý 21.6.22
podzimní Pidistezka v termínu 6.-9.10.22 chata Lučanka (Jizerské hory) zamluvil To Sv a další organizaci převezmou Va Holík a Ma Králová

Nebojte se doplnit, resp. připomenout zapomenuté. Díky 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno