11.04.2024 10:26

Zápis ze Sleziny trasy 1, Uterus, 8.4.2024

Pavel Hrabal:  Zápis na mne, Olinka se zdravotně šetří, přeji ji úspěšnou regeneraci, rekonvalescenci a vůbec restauraci. 
Takže:

V Uterusu v pondělí se nás sešlo asi 40 ks. Hudbu zajišťovali osvědčení členové : Pavel Schlechter, Jirka Valeček, Henry, Petr Vrba. Láďa Dolejš tentokráte šetřil prsty, ale jako sólový zpěvák by se taky hravě uživil. A navíc svoji účastí nám vyjadřil sympatie a vůbec zvedal úroveň houslista Pepa Urbánek.

K jednotlivým bodům :

  • před vlastní slezinou byla uspořádána vycházka. Duchovní inspirátorkou byla Olinka Kettnerová a vlastní průvodcovství si vzala na starost Pavlínka Voborníková. Cestopis od Věry Svobodové níže.
  • dubnoví oslavenci a oslavenkyně dali rundu , snad na nikoho nezapomenu: Jana Rohlíková, Jirka Čada, Petr Vrba, Petr Temml, Tomáš Svoboda, Ivana Pšeničková
  • z velkých akcí byl Pavlem Stulíkem vzpomenut bál TAK. Tam se tancechtivá Jednička svým počtem umístila zase na prvním místě a obdržela jako cenu dvě flašky - Kolaloku a Whisky.
  • Olinka Veselská a Tomáš Svoboda ozřejmili poslední propozice o akci Kulatiny - 19.4.- 21.4. v Hrachově.
  • a ještě jednou Tomáš Svoboda, který zopakoval podrobnosti k velké Stezce : 8.5.- 12.5, Jihlavsko, noclehy v areálu Úsvit.
  • další Slezina bude 20.5. na Hrádku v Břevnově. Láďa Dolejš se přihlásil, že povede vycházku.
  • Zatím si poznačte start - v 16 hodin někde na Vypichu, ještě upřesní.
 
Pavel Hrabal:  Zápis na mne, Olinka se zdravotně šetří, přeji ji úspěšnou regeneraci, rekonvalescenci a vůbec restauraci. Takže:
V Uterusu v pondělí se nás sešlo asi 40 ks.
Hudbu zajišťovali osvědčení členové : Pavel Schlechter, Jirka Valeček, Henry, Petr Vrba.
Láďa Dolejš tentokráte šetřil prsty, ale jako sólový zpěvák by se taky hravě uživil. A navíc svoji účastí nám vyjadřil sympatie a vůbec zvedal úroveň houslista Pepa Urbánek.
K jednotlivým bodům :
před vlastní slezinou byla uspořádána vycházka . Duchovní inspirátorkou byla Olinka Kettnerová a vlastní průvodcovství si vzala na starost Pavlínka Voborníková. Cestopis od Věry Svobodové níže.
dubnoví oslavenci a oslavenkyně dali rundu , snad na nikoho nezapomenu: Jana Rohlíková, Jirka Čada, Petr Vrba, Petr Temml, Tomáš Svoboda, Ivana Pšeničková
z velkých akcí byl Pavlem Stulíkem vzpomenut bál TAK. Tam se tancechtivá Jednička svým počtem umístila zase na prvním místě a obdržela jako cenu dvě flašky - Kolaloku a Whisky.
Olinka Veselská a Tomáš Svoboda ozřejmili poslední propozice o akci Kulatiny - 19.4.- 21.4. v Hrachově.
a ještě jednou Tomáš Svoboda , který zopakoval podrobnosti k velké Stezce : 8.5.- 12.5, Jihlavsko, noclehy v areálu Úsvit.
další Slezina bude 20.5. na Hrádku v Břevnově. Láďa Dolejš se přihlásil, že povede vycházku.
Zatím si poznačte start - v 16 hodin někde na Vypichu, ještě upřesní.
 

—————

Zpět


Kontakt

Pavel Stulík (PaS)

603227967

Rukověť

Portréty lidí z Jedničky najdete na albu níže:

Seznam lidiček Jednicka-2_2015-1.xls  je zaheslován, heslo sdělí PaS mailem, resp. osobně

Historické vítězství Jedničky na Stezce 2017

Nekrolog Tondy Rosického a Hanky Hanákové  najdete po kliknutí na podtržené jméno